Zoragarria txokolate zaleendako. Hamabost minutu beharko ditugu pastela prestatzeko, eta 20 minutu labean egiteko.
Osagaiak:
. txokolate beltza, 100 gr.
. gurina, 100 gr.
. azukrea, 100 gr.
. irinan, 50 gr.
. hiru arrautza
. gatza
Piztu labea eta berotu (180 ยบ). Bitartean pastela prestatuko dugu. Zatitu txokolatea eta su txikian lapiko batean urtu gurinarekin batera. Urtutakoan atera suaren gainetik eta hozten utzi.
Hoztu denean gehitu azukrea, irina eta gatz pixka bat. Ondo nahastu.
Arrautzak gehitu behar ditugu orain. Banaka-banaka gehitu ditugu eta osorik. Aldiro, ondo nahastu orea konpaktoa izan dadin.
Orea gurinarekin estalitako ontzi batean sartuko dugu labean.
Hogei minutu beharko ditu labean. Kanpoko aldea eginda dagoela ikusten duzunean atera pastela labetik. Barrukoa egin gabe badago hobeto! Hori da fondant pastela.
Apaindu nahi duzun moduan.
Argazkiaren iturria hemen.