AisialdiaAktualitateaErrezetakGurasotasuna
Hostorezko eta txokolatezko arraina

Egun eta ospakizun berezietarako errezetarekin gatoz gaurkoan. Marmelada aukeratu dugu guk, baina txokolatea ere izan daiteke. Hori zuen esku! Hemen doa errezeta.
Behar direnak
- Hostorea, bi xafla.
- Kakao krema.
- Arrautza.
- Koloratzaile jangarria.
- Arrabola bat.
- Guraizeak.
- Labana.
- Labea.
Nola egin
- Pasa arrabola hostorezko bi xaflen gainetik. Jarri kakao krema xafletako bati. Kontu handiz jarri beste xafla gainean.
- Egin mozketak arrain forma lortu arte. Masaren muturretako batean egin buruz forma borobila emanez. Beste muturra moztu arrainaren buztanaren forma emanez. Erdialdean, ebakiak egin erdigunera iritsi gabe.
- Tentu handik eman bira tira bakoitzari, beti ere arrainaren gorputza simulatuz.
- Arrain guztia arrautza irabiatuarekin margotu eta 200ยบ C-tan laberatu 13-15 minutuz.
- Hozten utzi.
- Koloratzailearekin margotu begia eta arrainaren ahoa.
- Zerbitzatu eta jan.
Iruzkinik ez "Hostorezko eta txokolatezko arraina"