Beharrezkoak diren osagaiak: bi zuringo, 20 gr olio, gatza, azukrea, 42 gr. L’Hirondelle legamia, 500 gr irina, eta 400 zl ur.

Captura de pantalla 2014-12-16 a las 13.00.35

Etxean ogia egitera animatzen bazarete hemen Makaxera31 lagunaren blogean aurkitutako errezeta.

Beharrezkoak diren osagaiak: bi zuringo, 20 gr olio, gatza, azukrea, 42 gr. L’Hirondelle legamia, 500 gr irina, eta 400 zl ur.

Lehenengo eta behin harrotu zuringoak. Bero, edalontzi batean nahastu ura, olioa, gatza, azukrea eta legamia. Gehitu zuringoak eta irina eta irabiatu guztia.

Maza oratzen hasi aurretik bota irina sukaldeko mahai gainean eta baita eskuetan ere. Denboralditxo batez oratu sotean ipini zatiak labeko bandejan eta utzi handitzen bere bolumena bikoiztu arte.

Handitu denean labean sartu 190ยบ gradura 30 minutuz gutxi gorabehera. On egin!