AktualitateaElikaduraErrezetak
Platanozko madalenak
Platanozko madalenak aukera aparta dira, fruta beste modu baten jateko. Gainera, platanoa gozoa izanik, ohiko madalenek baino azukre gutxiago dute, eta energia iturri aparta dira.
Osagaiak:
- 3 platano (helduak badira, hobe)
- Irina 200 g
- Azukrea 90 g
- Ekilore olioa 100 g
- 2 arrautza
- Legamia 10 g
- Gatz apur bat
- Txokolatezko pipitak (nahi izanez gero)
Urratsak
Azukrea eta arrautzak nahastu
Platanoak zanpatu eta nahasketari gehitu
Ekilore-olioa gehitu eta berriro irabiatu
Irina legamiarekin nahastu, eta nahasketari gehitu
Txokolatezko pipitak gehitu nahi izanez gero, nahasketara gehitu
Osagai guztiak ondo nahastu (koiperik gabeko masa lortu arte
Hozkailura sartu 10 bat minutu
Bitartean, madalenen ontziak prestatuko ditugu
Nahasketa paperezko ontzietara bota
Aurrez 180 gradutan berotutako labera sartu 20 bat minutuz
Orratza edo labana sartu, eta garbi irteten denean egongo dira prest!
Iruzkinik ez "Platanozko madalenak"